29 травня у селі Бузова відбудеться фестиваль для дітей з особливими потребами Київщини 26 Травня 2016 18:46

29 травня у селі Бузова відбудеться фестиваль для дітей з особливими потребами Київщини

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей 29 травня 2016 року з 11:00 до 18:00 в селі Бузова Києво-Святошинського району відбудеться фестиваль «Повір у себе!» – святковий захід для дітей з особливими потребами Київщини.

Фестиваль «Повір у себе!» має на меті соціалізацію дітей з особливими потребами – через створення святкової атмосфери подарувати дітям радість, незабутні враження та приємні емоції. А для дітлахів це чудова можливість зустрітися, поспілкуватися, весело й цікаво провести час, а також шанс познайомитися з відомими артистами і гостями свята. Це допоможе дітлахам знайти мрію, повірити у свої сили та з вірою і впевненістю сміливо крокувати по життю!

У програмі:

  • розважально-пізнавальна частина для дітлахів: ігри, конкурси, вікторини, веселі змагання, безліч локацій та майстер-класів різного спрямування,
  • виставка творчих робіт майстрів і народних умільців Києво-Святошинського району: витвори образотворчого мистецтва, художньої вишивки, обробки дерева, народної іграшки, флористики, рослинних матеріалів, мережива та живопису, чудових речей та аксесуарів hand-made,
  • смачний обід у колу друзів: соковиті напої і смаколики, канапки та національна страва нашого народу – український борщ,
  • презентація літнього табору «Острів Скарбів»,
  • святкова концертна програма, у якій візьмуть участь Марина Одольська, Шмагі Тагіашвілі, Данило Рувінський, Поль Манондіз, Юлія Войс та інші.

На захід запрошені Дружина Президента України Марина Порошенко, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, Генеральний консул США в Україні Вільямо Дж. Бистрански, губернатор Київщини Максим Мельничук, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

Організатор святкової події – громадська організація «НОВИЙ ПОЧАТОК» за сприяння голови Києво-Святошинської районної ради Олександра Тигова.

«Зібратись разом – це початок, – кажуть організатори, – залишитись разом – це прогрес, а працювати разом – це успіх! Ото ж єднаймось, заради добра, адже разом ми змінимо світ на краще!»

Свято пройде за адресою: село Бузова, вулиця Садова, 1а (24 км автомобільного сполучення Київ – Житомир). Початок реєстрації – о 10:00.

За інформацією ГО «НОВИЙ ПОЧАТОК»