У Вінницькій області стартував регіональний етап конкурсу «Благодійна Україна -2016» 20 Січня 2017 17:45

28 лютого 2017 року. 

Додані до заявки оцифровані  фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможця і лауреатів конкурсу.
Звертаємо увагу майбутніх учасників конкурсу: всі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, братимуть участь і в регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від благодійників Вінниччини, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Вінниччина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.

Переможці конкурсу отримують найвищу благодійну нагороду України – бурштинових «Янголів добра». Нагородження відбудеться на урочистій  церемонії  «Благодійна Вінничина- 2016»  та на  головній церемонії  у Києві.
Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».
Ви особисто робите добрі справи або знаєте людей, групи, організації, які займаються благодійністю? Подайте заявку на конкурс «Благодійна Вінниччина – 2016», який проходитиме у рамках національного – «Благодійна Україна».  
 Добро перемагає!

Регіональний партнер конкурсу у Вінницькій  області:
Громадська організація «Творці історії», Костирко Дмитро
тел: (093) 758-46-14 , e-mail: [email protected]