Триває реєстрація на наймасовіший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами» 14 Травня 2018 12:57

Триває реєстрація на наймасовіший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами»

Триває реєстрація на наймасовіший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами».  В неділю 3 червня відбудеться уже 26-й Пробіг, який традиційно проходить на Михайлівській площі у Києві. Участь у Пробігу незмінно коштує 150 гривень. Вартість участі у Спортивному Пробігу – 250 гривень, оскільки у вартість додатково включено оренду спеціального чіпу для фіксації результатів.
Організатори запрошують киян та гостей столиці реєструватися на «Пробіг під каштанами» у 5 категоріях, де кожен зможе знайти саме свою дистанцію:

  • «Благодійний Пробіг». Усі, хто люблять бігати, та ті, для кого «Пробіг під каштанами» – це уже традиція обирають саме цей вид забігу. Люди без спеціальної спортивної підготовки, а також команди-учасниці бігтимуть дистанцію у ….. . Традицією «Благодійного Пробігу» став Парад корпоративних команд, які показують свою згуртованість, цілеспрямованість та бажання допомагати іншим.
  • «Спортивний Пробіг». Це забіг на швидкість. Професійні спортсмени та учасники із спеціальною спортивною підготовкою бігтимуть дистанцію у 4,9 км. Траса Пробігу розпочинається на Михайлівській площі і проходить через Володимирський проїзд, Софіївську площу, вулиці Володимирську, Богдана Хмельницького, Хрещатик. На Майдані Незалежності відбувається розворот траси, після чого учасники біжать у зворотньому напрямку, щоб фінішувати на Михайлівській площі. В рамках цього забігу будуть визначені переможці серед жінок та чоловіків. Кожному учаснику буде виданий спеціальний чіп для фіксації результатів.
  • «Пробіг Мужніх». Учасники в інвалідних візках вийдуть на «Пробіг під каштанами» і побіжать свою дистанцію у 300 м від Михайлівської до Софійської площі. Переможці будуть визначені серед жінок та серед чоловіків.
  • «Пробіг у ходунках». Малюки, віком від 9 до 14 місяців, які роблять перші кроки, пройдуть свою дистанцію у 10 м на головній сцені Пробігу. Маленькі чемпіони побіжать в ходунках, наданих партнером «Пробігу під каштанами» компанією Fisher Price. Всього відбудеться 3 забіги, участь в яких візьме 24 малюки. Зареєструвати діток на цей Пробіг можуть батьки або дідусі та бабусі.
  • «Дитячий Пробіг». Участь у «Дитячому Пробізі» беруть учасники віком до 15 років. Дітей віком до 8 років обов’язково повинні супроводжувати батьки або дорослі. На цю дистанцію також виходить «Команда здійсненої мрії» – діти, яких врятували в Центрі кардіології та кардіохірургії, завдяки коштам, зібраним під час попередніх «Пробігів під каштанами».

«За 25 років Пробігу ми встановили три рекорди України, об’єднали сотні тисяч людей, що люблять бігати, а головне – започаткували чудову традицію: збиратися на «Пробіг під каштанами» задля позитивних емоцій та порятунку дитячих життів. Так, благодійність може бути веселою, цікавою та завзятою! За кожним кроком наших учасників, за кожною активністю наших партнерів стоять історії людей та врятовані життя. Ми будемо раді бачити на цьогорічному Пробігу як щорічних і досвідчених бігунів, так і новачків. Реєструйтеся, беріть хороший настрій та зустрічаємося 3 червня на Михайлівській площі», закликає до участі ініціатор та організатор «Пробігу під каштанами» Ірина Кузнецова.

Для зручності учасників реєстрація відбуватиметься в онлайн та офлайн режимі. Зареєструватися можна до 30 травня на сайті www.probeg.kiev.ua. Офлайн реєстрація та видача номерів буде проходити у травні в офісі оргкомітету.

Участь у «Пробігу під каштанами» щороку бере понад 10 000 учасників та більше 200 корпоративних команд. Кошти, зібрані в рамках Пробігу, спрямовуються на закупівлю необхідного обладнання та розхідних матеріалів для Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Організаторами 26-го Пробігу традиційно виступили БФ «Пробіг під каштанами», Київська міська державна адміністрація та рекламне агентство «DIALLA».

За оновленнями можна слідкувати на нашому сайті та на сторінках Пробігу у соціальних мережах: facebook,instagram та twitter.

 

Джерело